Ανοξείδωτες Κατασκευές Μέγαρα Αττική - PROJECT INOX ART - INOX Κατασκευές Μέγαρα Αττική - Βιομηχανική Υποστήριξη Μέγαρα Αττική - Marine INOX Μέγαρα Αττική - Ανοξείδωτες Εργασίες Μέγαρα Αττική

5251 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Μέγαρα
Περιοχή: Αττική
Τηλέφωνο: 6948332335
Κινητό: -
Τ.Κ.: 19100
Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.projectinoxart.gr
Η επιχείρηση ‹‹PROJECT INOX ART›› δραστηριοποιείται στο κλάδο των inox και των αλουμινίων ειδικών κατασκευών. Τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία μας με πληθώρα απαιτητικών πελατών μας έδωσε την ευκαιρία να επεκταθούμε  στην αποπεράτωση διαφόρων κατασκευών, αφ’ ενός επιτυγχάνοντας τον συνδυασμό ποιότητας και εργονομίας αφ’ ετέρου λόγω του οπτικού και ποιοτικού μας αποτελέσματος, μας κατατάσσει σε μια ξεχωριστή θέση συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. ...
5251 Επισκέπτες:

Μέγαρα, Αττική

5251 Επισκέπτες:

Η επιχείρηση ‹‹PROJECT INOX ART›› δραστηριοποιείται στο κλάδο των inox και των αλουμινίων ειδικών κατασκευών.

Τα τελευταία χρόνια, η συνεργασία μας με πληθώρα απαιτητικών πελατών μας έδωσε την ευκαιρία να επεκταθούμε  στην αποπεράτωση διαφόρων κατασκευών, αφ’ ενός επιτυγχάνοντας τον συνδυασμό ποιότητας και εργονομίας αφ’ ετέρου λόγω του οπτικού και ποιοτικού μας αποτελέσματος, μας κατατάσσει σε μια ξεχωριστή θέση συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Τα εξειδικευμένα μας στελέχη είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κάθε ιδέα του εκάστοτε πελάτη μας αλλά και να του προτείνουν, βελτιώσουν και τελικά να υλοποιήσουν μια κατασκευή που θα ικανοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις επιθυμίες του.

 Είτε αναζητάτε προσαρμοσμένα προϊόντα inox είτε χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τα έργα σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει με το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση μιας ευρείας σειράς προϊόντων inox.

Είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής και του εκάστοτε πελάτη.

 

 

Υπηρεσίες

Ανοξείδωτες Κατασκευές
INOX Κατασκευές
Βιομηχανική Υποστήριξη
Marine INOX
Ανοξείδωτες Εργασίες
5251 Επισκέπτες:

Μέγαρα
Αττική

Τηλέφωνο: 6948332335

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
8:00 - 16:00
Τρίτη:
8:00 - 16:00
Τετάρτη:
8:00 - 16:00
Πέμπτη:
8:00 - 16:00
Παρασκευή:
8:00 - 16:00
Σάββατο:
8:00 - 14:00
Κυριακή: